App ontwikkeling

App ontwikkeling

Een app laten maken vraagt om creatief denken en gebruiksvriendelijk ontwikkelen. Wij geloven dat digitale oplossingen kunnen bijdragen aan een positieve impact op mens, milieu en maatschappij. Heb je een idee die het verschil kan maken? Wij denken graag met je mee.

Een mobiele app ontwikkelen voor jouw doelgroep

Met alleen statisch denken kom je niet verder. Als het gaat om een database ontwikkelen is van belang een online dashboard te bouwen die altijd opgeschaald kan worden. Ons doel is daarom actief mee te doen in het gehele proces: van kijken waar je nu staat tot waar je in de toekomst heen wilt. Zo ontwikkelen wij duurzame applicaties die met jouw bedrijf en ideeën mee kunnen groeien.

ONZE APPS

Hoe maak je een app?

1
Brainstorm

Wij verwerken jouw idee in een heldere briefing en geven gelijk vorm aan het uiteindelijke doel.

2
Visualisatie

Hierna werken wij het idee conceptueel uit. We bedenken welke features wat moeten doen en brengen dit intuïtief in beeld.

3
Ontwikkeling

De cruciale features en functionaliteiten van de app zijn opgesteld. Nu worden de gebruiksfuncties uitgewerkt.

4
Demo

Het einde van de sprint is nabij. We kunnen testen wat de gebruikerservaring is en of de beleving van jouw product past bij het uiteindelijk doel.

Duidelijke afspraken

Een applicatie laten maken draait wat ons betreft om samenwerking. Door te werken in korte sprints van 3 á 4 weken heb je binnen no-time een demo van jouw product. Hoeveel sprints er nodig zijn hangt uiteraard af van de features die erin verwerkt moeten worden en of daar bepaalde procedures aan verbonden zijn.

Aan alles gedacht

Elke feature heeft haar eigen technische uitwerking. Het inbouwen van een inlog kan bijvoorbeeld op vele manieren. Bij het vewerken van persoonlijke data zijn daar uiteraard privacy regels en procedures aan verbonden. Wij gebruiken daarom alleen datacentra die ISO 27001 gecertificeerd zijn.

Jouw idee uitgewerkt

Wij geloven dat door open contact en nauwe samenwerking je sneller tot een passend eindproduct komt. Bij Innovattic kun je daarom al binnen 6 tot 8 weken een eerste versie van jouw idee uitgewerkt zien.

Onze sterkste punten

CO-CREATIE

Elke verkenning van een idee onthult nieuwe behoeften. Goede oplossing zijn intuïtief en gemakkelijk in gebruik. Wij denken proactief met je mee en gebruiken onze slimme tools en data om jouw idee te optimaliseren.

HELDER DESIGN

Jouw mooie ideeën worden tot een mooi grafisch ontwerp gesmeed. Met helderheid, effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid in ons achterhoofd. Voor een goede merkbeleving én interactie met de gebruiker.

APP DEVELOPMENT

De achterliggende techniek; dat is onze kracht. Onze code is dusdanig geschreven dat het zich aanpast op het specifieke besturingssysteem van de gebruiker. Zoals het hoort: snel en intuïtief. Dan kun jij direct aan de slag.

Stuur een bericht