App ontwikkeling

Een mobiele app ontwikkelen voor jouw specifieke doelgroep

Een app laten maken vraagt om creatief denken en gebruiksvriendelijk ontwikkelen. Als wij alleen statisch denken, doen wij iets fout. Zeker als het gaat om een database ontwikkelen is het belangrijk om een online dashboard te bouwen die altijd opgeschaald kan worden. Ons doel is daarom actief mee te doen in het gehele proces: van kijken waar je nu staat tot waar je in de toekomst heen wilt. Zo ontwikkelen wij duurzame applicaties die met jouw bedrijf en ideeën mee kunnen groeien.

Onze sterkste punten

MEEDENKEN EN CO-CREATIE

Elke verkenning van een idee onthult nieuwe behoeften. Wij denken graag proactief met je mee en gebruiken onze slimme tools en data om jouw product te verbeteren. Goede ideeën zijn pas echt een oplossing wanneer ze intuïtief en gemakkelijk in gebruik zijn. Zo vormen wij elk idee om tot een waardevol concept.

DOELGROEP SPECIFIEK DESIGN

Gezamenlijk gaan we er voor zorgen dat jouw mooie ideeën tot een grafisch ontwerp worden gesmeed. Onze uitgangspunten zijn helderheid, effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid. We bevorderen merkbeleving en de interactie tussen (potentiële) klanten en uw organisatie.

APP DEVELOPMENT

De achterliggende techniek; dat is onze kracht. Onze code is dusdanig geschreven dat het zich aanpast op het specifieke besturingssysteem van de gebruiker. Het werkt dus zoals het hoort: snel en intuïtief. Wij ondersteunen met het beste programmeerwerk en maken wat jij nodig hebt om ermee aan de slag te kunnen.

Hoe maak je een app?

Duidelijke afspraken

Een applicatie laten maken draait wat ons betreft om samenwerking. Door te werken in korte sprints van 3 á 4 weken weet je gelijk waar jij aan toe bent. Na elke sprint volgt bovendien direct een demo van jouw product. Hoeveel sprints er nodig zijn voor jouw product hangt uiteraard af van de features die erin verwerkt moeten worden en of er bepaalde procedures aan verbonden zijn.

Aan alles gedacht

Elke feature heeft haar eigen technische uitwerking. Het inbouwen van een inlog kan bijvoorbeeld via e-mail, social media of door middel van Digi-D. En wanneer het gaat om de verwerking van persoonlijke data zijn daar uiteraard privacy regels en procedures aan verbonden. Wij gebruiken daarom alleen datacentra die ISO 27001 gecertificeerd zijn.

Jouw idee uitgewerkt

Wij geloven dat door open contact en nauwe samenwerking je sneller tot een passend eindproduct komt. Bij Innovattic kun je daarom al binnen 6 tot 8 weken een eerste versie van jouw idee uitgewerkt zien. Bekijk hieronder de stappen die wij doorlopen.

1

Brainstorm

Wij verwerken jouw idee in een heldere briefing en geven gelijk vorm aan het uiteindelijke doel. Een goed idee is uiteraard pas écht goed als ze daadwerkelijk een oplossing kan bieden voor de gebruiker.

2

Visualiseren

Naar aanleiding van de gezamenlijk ontwikkelde briefing werken wij het idee conceptueel uit. Van huisstijl tot mechanisme: onze kracht is bedenken welke features wat moeten doen en dit intuïtief in beeld brengen.

3

Ontwikkelen

De cruciale features en functionaliteiten van de app zijn in goed overleg opgesteld. Zo kunnen de belangrijkste gebruiksfuncties worden uitgewerkt en hebben we binnen no-time een werkend product.

4

Demo

Het einde van de sprint is nabij en dat betekent: evaluatie en review. Nu kunnen we testen wat de gebruikerservaring is en of de beleving van jouw product past bij het uiteindelijk doel. Van hieruit bouwen wij verder.

Stuur een bericht