Toogethr lanceert nieuwe app voor uniek deelconcept

Toogethr lanceert nieuwe app voor uniek deelconcept

Toogethr events starts ridesharing pilot at North Sea Jazz Festival 2017

Nederland kent jaarlijks totaal zo’n 837 festivals, die in totaal meer dan 23 miljoen bezoekers op de been brengen. Nou ja, op de weg eigenlijk. Een groot deel van deze festivalbezoekers gaat namelijk met de auto naar de evenementen. Alleen. Dat kan efficiënter en veel leuker, bedachten ze bij ridesharing facilitator Toogethr. Dus werden we wederom gevraagd om de handen ineen te slaan, dit keer voor een ridesharing app voor evenementen.

Vorig jaar ontwikkelden we de carpool app voor woon-werkverkeer voor Toogethr. En wat bij forensen lukt, moet bij festivalbezoekers toch ook kunnen. Sterker nog, er kan nog een schepje boven op als het gaat om beleving. De Toogethr Events app brengt mensen samen, voorkomt parkeerstress én boost de festival ervaring. Je krijgt praktische privileges en kunt leuke incentives verdienen. Deze app is nu beschikbaar in de app stores voor North Sea Jazz 2017.

Toogethr Events, ready to boost your festival experience!

Sociaal concept: milieu en medemens komen samen

Samen met planning & mobiliteit specialist Calendar42 en ontwerpbureau Gusmanson werkten we aan de praktische totstandkoming van deze unieke eventbeleving. Dit resulteerde in ridesharing app ‘Toogethr Events’. Deze app neemt de drempels om te carpoolen weg; met één druk op de knop heeft een evenementbezoeker een match met één of meer gelijkgestemde(n).

Naast het feit dat een leuk uitje nu al begint tijdens de autorit, biedt de app tegelijkertijd het hoofd aan milieu- en fileproblematiek. Wist dat je gemiddelde CO2-uitstoot per auto circa 106 gram per kilometer per auto is? En dat vermenigvuldigd met al die bezoekers. Ook dát kun je met een app dus oplossen.

North Sea Jazz biedt platform voor pilot ridesharing app

Het concept heeft als doel om het uiterste voor festivalbezoekers eruit te halen. Daar is deze nieuwe ridesharing app dan ook op gericht. Voor North Sea Jazz 2017 betekent dat in ieder geval premium Q-Park Parkeren en exclusieve extra’s. Wil je meer weten? Check de Toogethr Events website of lees ‘Samenrijden, een belevenis van jewelste’

Are you going to North Sea Jazz festival 2017? Go Toogethr!