I

Hoe kunnen we je helpen?
Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.

Hayfind

Wetenschappelijk onderzoek met superkrachten

Beter wetenschappelijk onderzoek, met slim ontwerp en technologische innovatie. De gebruiksvriendelijke apps en slimme rekenkracht van Hayfind laten onderzoekers grote groepen mensen bestuderen, via hun telefoon.

Uitdagend onderzoek

Verschillende wetenschappelijke studies kampen met een probleem: hoe verzamelen we goede data? Geen mens wil vragenlijsten invullen, enquêtes zijn tijdrovend, data ‘in het wild’ verzamelen is foutgevoelig. Wij maakten een digitale oplossing die werkt.

Stel je vraag aan Hayfind

We maakten Hayfind, een engine waarmee big data verzameld en geanalyseerd wordt. Om data te verzamelen ontwikkelden we verschillende apps, die in look & feel, maar ook in wat ze meten compleet uniek kunnen zijn.

Generation R & ABCD

Zo onderzoeken Generation R (in Rotterdam) en ABCD (in Amsterdam) de ontwikkeling van opgroeiende kinderen vanaf de vroege zwangerschap. Data verzamelen ging eerder met vragenlijsten, maar inmiddels zijn de kinderen tieners. Vragenlijsten, sáái! De spelletjes in onze app werken wél. Spelenderwijs geven ze antwoorden, verdienen punten en spelen nieuwe levels vrij.

VeiligheidNL

De apps kunnen ook passief data verzamelen. Zo doet VeiligheidNL onderzoek naar gehoorschade op basis van hoe hard het volume op de telefoon staat.

For science

De data gaat direct van de mobiele telefoon de database van Hayfind in. Foutloos en direct beschikbaar voor analyse. Wij zorgen dat de data veilig blijft en dat alleen de juiste personen toegang hebben.