Health

De toekomst van de gezondheidszorg

Bekijk hieronder hoe sociale innovaties in de zorg, het gebruik van medische apps en toepassingen in e-health bijdragen aan de toekomst van de gezondheidszorg.

Digitalisering zorg

Door te innoveren in de gezondheidszorg kunnen we verder werken aan de toekomst van hiervan. Slimme technologieën en handige hulpmiddelen dragen tegenwoordig bij aan de gezondheid van mensen. Van database ontwikkeling tot maatwerk applicaties; Innovattic biedt digitale oplossingen voor elke zorginnovatie.

MAIL ONS JOUW VRAAG
Health

Innovatie zorg en welzijn

Om patiënten actiever te betrekken bij hun behandeling en revalidatie zijn nieuwe ontwikkelingen in de zorg nodig. Een dokter app kan bijvoorbeeld helpen sneller een ziektebeeld vast te stellen en het herstel te voorspoedigen. Met vernieuwing in de zorg kunnen we verpleegkundigen en artsen beter ondersteunen en helpen bij het beter maken van mensen.

Health en tech

Wat is e health

ICT en zorg zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of het nu gaat om het werken met patiëntendossiers of de uitvoering van waardevol medische onderzoek. Het gebruik van data geeft doktoren en verplegers de middelen betere zorg te verlenen

Digitale innovatie in zorg en welzijn zijn noodzakelijk om optimalisatie in de gezondheidszorg mogelijk te maken.

Zorg en de maatschappij

Sociale innovatie in de zorg

Thuiszorg

Op dit moment zijn er veel ontwikkelingen in digitale hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat mensen langer thuis kunnen wonen. Mantelzorgers hebben ook profijt bij het gebruik van deze slimme hulpmiddelen. In de huidige samenleving is deze zorg hulp hard nodig.

Revalidatie

Via periodieke vragenlijsten kan zorgverlening op afstand mogelijk worden gemaakt. Om bijvoorbeeld infecties te voorkomen of risico’s te vermijden. Een smartphone applicatie helpt bij reminders voor dagelijkse oefeningen ter bevordering van revalidatie.

Health en educatie

App ontwikkeling in de zorg

Een gezondheid app die helpt de conditie te verbeteren, via medische apps gevalideerde informatie ontvangen over juist medicijngebruik of met een voedingsapp een ziekte of aandoening onder controle houden. Slimme apps geven patiënten de mogelijkheid 24 uur per dag toegang te hebben tot de juiste gezondheidszorg

MAIL ONS

Direct contact

Hugo Prade

Business Development Manager

Wil jij een innovatief en digitaal hulpmiddel introduceren in de gezondheidszorg?
Neem dan contact op met Hugo Prade via 06 149 760 32 of vraag naar meer informatie via h.prade@innovattic.com.

Ons werk

Onderstaand enkele voorbeelden van mooie toepassingen die wij hebben gedaan .

Participatient

Verbeteren van het herstelproces. In samenwerking met het LUMC.

Generation R

Onderzoek  betere gezondheidszorg. In samenwerking met Erasmus MC.

App de Dokter

Zorg eenvoudiger en toegankelijk maken. Samenwerking met CZ direct.