Maatwerk Applicaties

Maatwerk applicaties en digitale oplossingen

Een goed idee is uiteraard pas écht goed als ze daadwerkelijk een oplossing kan bieden voor de gebruiker. Flexibiliteit en de mogelijkheid tot upscaling is cruciaal. Wij ontwikkelen dan ook duurzame applicaties die met jouw bedrijf en ideeën mee kunnen groeien. Onderstaand enkele voorbeelden van ons werk.

Participatient

Vernieuwing in de zorg

De Participatient app geeft praktische informatie over opname en behandeling. Patiënten kunnen een checklist doorlopen waardoor een onterecht geplaatste katheter sneller aangekaart kan worden bij verpleging of zaalarts. Door deze innovatie in zorg en betrokkenheid met de patiënt kunnen verpleegkundigen en artsen beter bepalen of de noodzaak van een urinekatheter aanwezig is of niet.

LEES MEER
Generation R

Onderzoek en database ontwikkeling

Innovattic heeft voor het onderzoek ‘Generation R’ een digitale applicatie ontwikkeld waarbij data wordt verzameld van de ontwikkeling 10.000 opgroeiende Rotterdamse kinderen. Door middel van gamification wordt het de kinderen makkelijk en aantrekkelijk gemaakt verschillende gegevens door te geven.

OVER GENERATION R
App de Dokter

Handige thuisarts app

Om te ondersteunen in de zorg is het belangrijk dat zorgverlening makkelijker beschikbaar is voor iedereen. App de Dokter maakt het mogelijk om persoonlijk, medisch advies elk moment van de de dag beschikbaar te hebben. Zorgapps zorgen ervoor dat patiënten meer regie krijgen over hun eigen gezondheid.

LEES MEER

Andere maatwerk applicaties

Nog meer apps die wij hebben ontwikkeld.

Toogethr Ridesharing

BEKIJK PROJECT

Stop Heling

BEKIJK PROJECT

Reanimatie App

BEKIJK PROJECT

Wondzorg

BEKIJK PROJECT

Prediabetes

BEKIJK PROJECT

Hospital App

BEKIJK PROJECT

Onze partners

Wij maken niet zomaar digitale applicaties. We werken samen met bedrijven die een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Zo ontwikkelen wij o.a. voor de zorg, het onderwijs en de overheid.