Technologie

Datavisualisatie en bewustwording

Digitale hulpmiddelen kunnen hulp bieden aan mensen in de thuiszorg of mantelzorg. Maar ze geven ook inzicht in het verbruik en de bijbehorende ecologische footprint. Een personenalarmering, handige devices voor zelfmeten of ehealth thuiszorg: het ondersteund in het creëren van een veilige woonomgeving. Met hulp van datavisualisatie houd je op een makkelijke manier overzicht en kunnen noodsituaties worden voorkomen.

Database ontwikkeling

Data is ontzettend belangrijk in het verkrijgen van nieuwe inzichten en voorkomen van (nood)situaties. Met het analyseren en vergelijken van data creëer je situationeel bewustzijn. Bedrijven kunnen ontzettend veel van elkaar leren door hun data te delen. Met database ontwikkeling weet je welke gegevens je beschikbaar hebt en wat ze betekenen. Door ze in een management dashboard te verwerken maak je de visualisatie van objectieve gegevens begrijpbaar. Zo merk je veranderingen spoedig op en is een snellere responstijd mogelijk.

MAIL ONS

Slimme hulmiddelen

We willen graag ons leven veiliger, gezonder en duurzamer maken. Het gebruik van smart devices maakt dat mogelijk. Zelfmeten helpt mensen hun eigen gezondheid in de gaten te houden en door ehealth thuiszorg kan de gezondheid van hun naasten worden verbeterd. Met het ontwikkelen van homecare systemen of remote monitoring devices komt het meestal aan op het verwerken van deze data en welke data interfaces de gebruiker tot de beschikking heeft. Want door inzicht en bewustwording kunnen we onze leefstijl- en woongenot vergroten.

Duurzame mobiliteitsoplossingen

Nederland heeft een geweldige infrastructuur. Door slimme technologie en data in te zetten kunnen we hier optimaal gebruik van maken.

Met behulp van big data kunnen deze datastromen nu gemakkelijker verwerkt worden in apps en digitale toepassingen om de mobiliteit en infrastructuur te optimaliseren. Deze vorm van datavisualisatie helpt het verkeer veilig en duurzaam te maken. Heb jij een innovatief idee omtrent smart mobility of wil je helpen de logistieke sector te verduurzamen? Wij denken graag met je mee!

CONTACT

Direct contact

Hugo Prade

Business Development Manager

Ben jij een innovatief, technisch hulpmiddel aan het introduceren en wil je dit integreren met een data systeem?
Neem dan contact op met Hugo Prade via 06 149 760 32 of vraag naar meer informatie via h.prade@innovattic.com.