In de toekomst, zal alles wat digitaal gedaan kan worden,
digitaal gedaan worden.

Een digitale oplossing nodig waarvan je klanten zullen opkijken? Innovattic helpt bedrijven bij hun vooruitgang in een veranderende, digitaliserende wereld. Voor elke klantbehoefte is er een digitale oplossing. We ontlokken inspiratie en ontsluiten innovatie. Klant en proces zijn de spil, slimme apps de drijvende kracht.

Wat we doen

 • 01
  We think
  Wij geloven in de kracht van de creatieve geest. Alle vooruitgang start met een idee dat zich ontpopt tot een unieke oplossing.
 • 02
  We design
  Wij geloven dat het beste resultaat voortvloeit uit samenwerking. Onze ontwerpen zijn helder, effectief en intuïtief.
 • 03
  We code
  Wij geloven dat programmeren in onze DNA zit. Onze klanten kunnen altijd rekenen op wendbare en toekomstbestendige oplossingen.

Ons design team

Concept ontwikkeling

Elke behoefte wakkert een idee aan. Elke verkenning van een idee onthult nieuwe behoeften. We vormen elk idee om tot een waardevol concept.

User experience (UX)

We bevorderen merkbeleving en de interactie tussen (potentiële) klanten en uw organisatie. Uw idee verdient dat.

Branding & corporate

Wat is nou een naam? Alles, net zoals een ontwerp alleszeggend is. Wij slaan de doeltreffende spijker op z’n kop. Ga voor dat onderscheidende branding design.

Product strategie

Ontdek de ware mogelijkheden van uw product. We zetten graag de lijnen uit voor uw ambitieuze roadmap.

Digitaal adverteren

Tijd om uw productlancering te promoten! Klaar om op te vallen bij uw doelgroep?

User interfaces (UI)

Goed ogende ideeën zijn pas echt een oplossing wanneer ze intuïtief en gemakkelijk in gebruik zijn. Wij snappen dat.

Technologie onafhankelijk

We helpen bedrijven bij het transformeren van hun processen en klantervaringen. Wij bereiken dit door middel van design, branding, implementatie en marketing van digitale oplossingen: mobiele apps, web services en digitale platforms. Onze creativiteit is oneindig. We zijn in staat met elke technologie te werken die nodig is om de ultieme oplossing te ontwikkelen.

Ons development team

Native app development

Onze app code is dusdanig geschreven dat het zich aanpast op het specifieke besturingssysteem van de gebruikers device. Dus het werkt zoals het hoort: snel en intuïtief.

Web development

Of u nu een maatwerk webapplicatie nodig heeft of een bestaande front-end functionaliteit wilt stroomlijnen, onze mogelijkheden zijn oneindig. Server development, API's en (mobielevriendelijke) websites maken alle onderdeel uit van onze brede variatie aan vaardigheden!

Schaalbare backend

Denk groot, begin klein. We hebben veel ervaring met schaalbaarheid. Wij streven altijd naar succes, dus opschaling van de capaciteit is iets waar we op rekenen ...

Data beveiliging & privacy

Privacy is een heilige graal. We hebben groot respect voor privacy en zorgen altijd voor data encryptie, gebruik van EU servers en veilige verbindingen bij alles wat ons team creëert.

Technologie gierig

We zijn altijd up-to-date. We wonen evenementen, conferenties en bijeenkomsten bij over nieuwe technologieën en releases georganiseerd door toonaangevende techbedrijven. In onze tweewekelijkse 'Tech Talk' bespreken we trends, ontwikkelingen in de markt en onze eigen coole ideeën.

Tech consultancy

De meeste van onze klanten kunnen op ons rekenen als het gaat om technische kennis en inzichten. We willen graag adviseren om elke behoefte van onze klant te begeleiden naar de beste oplossing.

Cliënten waar we trots op zijn

Wil je meer weten over Innovattic?