Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

16 augustus 2022

Nathan over Innovattic

Als CTO voel ik mij verantwoordelijk voor de technische oplevering voor al onze producten. Ik denk dat we een aantal super slimme mensen hebben die in hun eigen vakgebied prima weten wat ze moeten doen. En ik zie het als mijn taak om ervoor te zorgen dat dat intellect en die kennis op de juiste manier terecht komt bij de klant.

De lijm tussen verschillende teams

Ik denk dat je als CTO niet teveel technische keuzes zelf moet willen maken. Ik heb geen oneindige capaciteit in mijn hersenen en ook niet de tijd om alles zelf te bedenken en te beslissen. Daarnaast heb ik ook maar een beperkte kennis van alle vakgebieden. En dat is tegelijkertijd ook weer mijn kracht. Ik wil dat onze Android of iOS specialisten in hun vakgebied de juiste keuzes maken. En datzelfde geldt voor de web- en backend specialisten. Ik geef sturing of advies waar dat nodig is. En ik ben de lijm tussen de verschillende teams.

Toekomstbestendige keuzes

We willen niet de partij zijn die met elke nieuwe technologie meteen aan de slag gaat. Want als die technologie het niet wordt, zit je ermee opgescheept. Daarnaast willen we ook niet de partij zijn die zover achter de feiten aanloopt dat je iets gebruikt dat 10 jaar geleden al ouderwets was. Daar ergens tussen zit een ideaalpunt. En ik denk dat we daar goed zitten. We zijn klein genoeg om snel te kunnen schakelen en groot genoeg om een betrouwbare partner te zijn. Er zijn maar weinig projecten waar we oneindig lang bij betrokken blijven. En dat is maar goed ook. Want op een gegeven moment hebben klanten, als het goed gaat, de capaciteit om het zelf op te pakken. Dan bewegen we daarin graag mee en helpen we de klant op weg.

We hebben dezelfde technische uitdaging

Wat ik leuk vind om te doen, en ik denk meerdere mensen bij Innovattic, om het technisch probleem eigen te worden. Hoe uniek je idee ook is, het probleem dat je probeert op te lossen op technisch gebied is niet heel anders dan de persoon die ik gisteren heb gesproken. Of het ziekenhuis dat ik vorige week heb gesproken. We hebben allemaal dezelfde technische uitdaging. En dat is dat je snel dingen wilt opleveren die technisch goed in elkaar zitten. De oplossing die we verzinnen voor de ene klant, is ook relevant voor de andere klant. We kunnen vanuit de consultancy rol meekijken met klanten die een technische uitdaging hebben.

Heb jij een technische uitdaging voor ons?

Dan mag je ons altijd bellen.

Neem contact met ons op

Blijf op de hoogte

Meer van dit soort nieuws? Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe blogs direct in je mailbox.

IĀ 

Developing impact together

Innovattic

Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Innovattic is een full-service bureau dat digitale oplossingen ontwikkelt voor zorg, gezondheid en de gebouwde omgeving. Met impactvolle websites, webapplicaties, native apps en serious games maken we de wereld een stukje gezonder, duurzamer, leuker en makkelijker.

info@innovattic.com

015 763 21 67

Map icon

Nieuwe PlantageĀ 28, Delft


Volg ons:

https://www.linkedin.com/company/innovattic/https://www.instagram.com/innovattic/
Privacybeleid
copyright

Innovattic 2024