Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Websites

Jij wilt een website. Snappen we! Want tegenwoordig kun je niet meer zonder. Het is dé plek waar je alles kunt vertellen over je bedrijf, product of dienst. Wij helpen je dan ook graag om jouw verhaal tot leven te laten komen in een moderne, flexibele en impactvolle website.

Voor iedereen toegankelijk, op elk device

Aan een website bouwen gaat eerst een heel proces vooraf. Wat wil je bereiken met je website? Voor wie gaan we ‘m bouwen? Welke elementen wil je erin kwijt kunnen? Als we dat inzichtelijk hebben, kunnen we gaan nadenken over de technische inrichting, de content in verschillende flows en de vormgeving. Onze websites zijn voor iedereen toegankelijk, op elk device. Met bijvoorbeeld schaalbare lettergroottes en contrast van kleuren kunnen ook slechtzienden of mindervaliden prettig door jouw website navigeren.

Content onderhouden

Wil je de website zelf eenvoudig kunnen aanpassen en onderhouden? Met een Content Management Systeem (CMS) die wij voor je inrichten kun je gemakkelijk tekst en afbeeldingen wijzigen of toevoegen. Zo heb jij de touwtjes in handen en ben je niet afhankelijk van developers om de content aan te passen. We nemen je van tevoren mee in het hele systeem, zodat je precies weet hoe het werkt. Met een handleiding die we - indien gewenst - toesturen heb je altijd uitleg bij de hand. Natuurlijk zijn wij er ook altijd voor je als je vragen hebt.

EDG05008.jpg

Refinement block

Voordat we een hechte samenwerking aangaan, definiëren we eerst het probleem en bedenken we wat de beste digitale oplossing is. We adviseren over de business case en hoe de doelgroep het beste bereikt kan worden. Dit doen we allemaal in het refinement block.

Vrijblijvend aanvragen

Four Innovattic employees playing foosball

Zullen we hierover verder praten?

Innovattic staat je graag te woord

info@innovattic.com

015 763 21 67

Wat we nog meer doen

Visual designInteraction designAnalyticsNative appsWeb appsDashboardsGamification

Developing impact together

Innovattic

Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Innovattic is een full-service bureau dat digitale oplossingen ontwikkelt voor zorg, gezondheid en de gebouwde omgeving. Met impactvolle websites, webapplicaties, native apps en serious games maken we de wereld een stukje gezonder, duurzamer, leuker en makkelijker.

info@innovattic.com

015 763 21 67

Map icon

Nieuwe Plantage 28, Delft


Volg ons:

https://www.linkedin.com/company/innovattic/https://www.instagram.com/innovattic/
Privacybeleid
copyright

Innovattic 2024