Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Web apps

Een web app is een ideale oplossing wanneer je jouw merk, idee of product toegankelijk wilt maken voor een groot publiek, zonder dat de gebruiker daar heel veel moeite voor hoeft te doen. Een web app is software die draait op een webbrowser, zoals Google Chrome of Safari. Het voordeel hiervan is dat je over realtime informatie beschikt doordat alle gegevens worden opgeslagen op een webserver. Een web app is over het algemeen sneller te realiseren dan een native app, dus de kosten liggen ook lager.

EDG05008.jpg

Refinement block

Voordat we een hechte samenwerking aangaan, definiëren we eerst het probleem en bedenken we wat de beste digitale oplossing is. We adviseren over de business case en hoe de doelgroep het beste bereikt kan worden. Dit doen we allemaal in het refinement block.

Vrijblijvend aanvragen

Zullen we hierover verder praten?

Lauwerens staat je graag te woord

lauwerens@innovattic.com

+31 6 10 70 27 11

Wat we nog meer doen

Visual designInteraction designAnalyticsWebsitesNative appsDashboardsGamification

Developing impact together

Innovattic

Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Innovattic is een full-service bureau dat digitale oplossingen ontwikkelt voor zorg, gezondheid en de gebouwde omgeving. Met impactvolle websites, webapplicaties, native apps en serious games maken we de wereld een stukje gezonder, duurzamer, leuker en makkelijker.

info@innovattic.com

015 763 21 67

Map icon

Nieuwe Plantage 28, Delft


Volg ons:

https://www.linkedin.com/company/innovattic/https://www.instagram.com/innovattic/
Privacybeleid
copyright

Innovattic 2024