Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Web apps

Een web app is een ideale oplossing wanneer je jouw merk, idee of product toegankelijk wilt maken voor een groot publiek, zonder dat de gebruiker daar heel veel moeite voor hoeft te doen. Een web app is software die draait op een webbrowser, zoals Google Chrome of Safari. Het voordeel hiervan is dat je over realtime informatie beschikt doordat alle gegevens worden opgeslagen op een webserver. Een web app is over het algemeen sneller te realiseren dan een native app, dus de kosten liggen ook lager.

Custom design & superveilig

We ontwikkelen volledig custom web apps voor zowel mobiel als desktop. Dus wat jouw wensen ook zijn, wij maken het. Onze developers weten precies hoe ze jouw web app slim moeten inrichten en hoe ze een API of externe koppeling moeten integreren. De apps die we maken zijn schaalbaar en responsive op de devices die voor jouw doelgroep belangrijk zijn. Dankzij uitvoerige tests op meer dan twintig apparaten – geen grap - ben je verzekerd van een web app die boven verwachting goed werkt. Ook heel fijn: wij weten alle ins en outs van de wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid. Zo weet je zeker dat alle data en persoonsgegevens die in jouw web app worden doorgevoerd, veilig worden opgeslagen.

Toch liever een native app?

Meer over Native

Content onderhouden

Wil je de web app zelf eenvoudig kunnen aanpassen en onderhouden? Met een Content Management Systeem (CMS) die wij voor je inrichten kun je gemakkelijk tekst en afbeeldingen wijzigen of toevoegen. Zo heb jij de touwtjes in handen en ben je niet afhankelijk van developers om de content aan te passen. We nemen je van tevoren mee in het hele systeem, zodat je precies weet hoe het werkt. Met een handleiding die we - indien gewenst - toesturen heb je altijd uitleg bij de hand. Natuurlijk zijn wij er ook altijd voor je als je vragen hebt.

EDG05008.jpg

Refinement block

Voordat we een hechte samenwerking aangaan, definiëren we eerst het probleem en bedenken we wat de beste digitale oplossing is. We adviseren over de business case en hoe de doelgroep het beste bereikt kan worden. Dit doen we allemaal in het refinement block.

Vanaf

€3.200,-

Vrijblijvend aanvragen

Zullen we hierover verder praten?

Lauwerens staat je graag te woord

lauwerens@innovattic.com

+31 6 10 70 27 11

Wat we nog meer doen

Visual designInteraction designAnalyticsWebsitesNative appsDashboardsGamification

Developing impact together

Innovattic

Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Innovattic is een full-service bureau dat digitale oplossingen ontwikkelt voor zorg, gezondheid en de gebouwde omgeving. Met impactvolle websites, webapplicaties, native apps en serious games maken we de wereld een stukje gezonder, duurzamer, leuker en makkelijker.

info@innovattic.com

015 763 21 67

Map icon

Nieuwe Plantage 28, Delft


Volg ons:

https://www.linkedin.com/company/innovattic/https://www.instagram.com/innovattic/
Privacybeleid
copyright

Innovattic 2024