Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Gamification

Het toepassen van gametechnieken en spelelementen in een niet-game omgeving met als doel spelenderwijs gedrag te veranderen: dat is gamification. Als gamification expert weten wij als geen ander hoe je gamification toepast in software. Wij ontwikkelen serious games waarmee software leuk is om te gebruiken. Creatief game design, innovatieve technieken en inhoudelijke expertise komen samen met als resultaat dat jouw software gebruikt wordt en nog belangrijker: gebruikt blijft worden.

Gamification in de zorg

Gezondheid stimuleren bij patiënten is soms een uitdagende taak. Gelukkig wordt dit met het toepassen van gamification in software een stuk leuker en makkelijker. Zo motiveren we patiënten om meer te bewegen door ze eigen doelen in te laten stellen en duidelijk hun prestaties en voortgang weer te geven en helpen we patiënten om (ingewikkelde) metingen uit te voeren door hen stap voor stap te begeleiden. Ook maken we het meedoen aan onderzoeken leuker door bijvoorbeeld gebruik te maken van levels, punten en beloningen die patiënten kunnen verdienen. We testen onze ontwerpen altijd samen met zorgmedewerkers en patiënten. Zo weten we zeker dat de digitale oplossing aansluit bij de gebruikers ervan.

Meer over eHealth

Three screenshots showing the LUMC Care app

Serious game voor het herkennen van kanker

Een serious game is een spel met een ander doel dan alleen vermaak. Zo’n game wordt vaak ingezet om te leren of gedragsverandering te bevorderen. Wij hebben samen met de Technische Universiteit Delft en het Nederlands Kanker Instituut een app mogen ontwikkelen waarmee pathologen sneller kanker kunnen herkennen bij mensen. In de app kunnen gebruikers een serious game spelen waarbij ze een afbeelding te zien krijgen van menselijk weefsel. Hierbij moeten ze aangeven waar ze tumorcellen zien. Door deze input van spelers wordt Artificial Intelligence getraind, waarmee pathologen uiteindelijk snellere en betere diagnoses kunnen maken.

Serious game ontwikkelen?

Aan de slag!

pathologygame_Boss-level.png
EDG05029.jpg

Gamification workshop

Benieuwd hoe gamification kan werken voor jouw business? We laten je er graag alles over zien in onze workshop. Samen kijken we naar hoe gamification toegepast kan worden in jouw product, hoe dit bijdraagt aan je gestelde doelstellingen en uiteindelijk aan een positieve klantbeleving. De workshop duurt één dag en aan het einde leveren we één of meerdere concepten op zodat je gelijk kunt zien hoe gamification voor jou kan werken. Lekker praktisch, dus!

Vanaf

€5.000,-

Neem contact op

Image of a smiling, white bald man, wearing a black sweater, with a cup of coffee in his hand.

Zullen we hierover verder praten?

Lauwerens staat je graag te woord

lauwerens@innovattic.com

06 10 70 27 11

Wat we nog meer doen

Visual designInteraction designAnalyticsWebsitesNative appsWeb appsDashboards

Developing impact together

Innovattic

Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Innovattic is een full-service bureau dat digitale oplossingen ontwikkelt voor eHealth en de gebouwde omgeving. Met impactvolle websites, webapplicaties, native apps en serious games maken we de wereld een stukje gezonder, duurzamer, leuker en makkelijker.

info@innovattic.com

015 763 21 67

Map icon

Nieuwe Plantage 28, Delft


Volg ons:

https://www.linkedin.com/company/innovattic/https://www.instagram.com/innovattic/
Privacybeleid
copyright

Innovattic 2023