Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Zorg en gezondheid

Wij ontwikkelen slimme technologie voor ziekenhuizen, zorgverleners en patiënten. Met onze tools en dashboards maken we het leven van zowel patiënten als medisch specialisten een stuk eenvoudiger. Onze digitale oplossingen voor de gezondheidszorg dragen bij aan een positieve impact op de gezondheid van mensen.

Kom in contact

Digitale oplossingen voor Zorg en Gezondheid

Wij bouwen apps, websites en serious games waarmee patiënten een tool hebben die hun leven makkelijker, inzichtelijker en gezonder maakt. Tegelijkertijd bieden onze oplossingen toegang aan zorgverleners tot alle data van patiënten, op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier.

Met digitale zorg dragen onze klanten bij aan

Virus - dark.svg

Terugdringen infectieziektes

Doorbell - dark.svg

Minder onnodig ziekenhuisbezoek

Home - dark.svg

Langer thuis wonen

Hospitalization time - dark.svg

Kortere opnametijd

Social - dark.svg

Verhelpen van eenzaamheid

Movement - dark.svg

Meer bewegen

Oplossingen realiseren met zorgverleners en patiënten

Bij digitale zorgtoepassingen zijn zorgverleners onze klant en patiënten onze eindgebruikers. De innovatieve applicaties, websites en serious games die we ontwikkelen voor zorgverleners, testen we met de patiënten. Tijdens het ontwikkelproces gaan wij dan ook graag in gesprek met de doelgroep. Want wie kan er nu beter aangeven of iets wel of niet werkt, dan de eindgebruiker zelf? We gaan in gesprek met de doelgroep om alle behoeftes boven tafel te krijgen, ontwikkelen prototypes, leggen deze voor aan de gebruikers en nemen alle feedback mee om tot een optimaal eindresultaat te komen. Zo heb je gegarandeerd een tool die werkt voor jouw doelgroep.

EDG04538.jpg

Dashboards voor monitoring

Samen met zorgverleners ontwerpen we custom dashboards die precies laten zien wat voor jou belangrijk is. Door deze dashboards te koppelen met bijvoorbeeld een applicatie die patiënten gebruiken, zie je direct op een overzichtelijke manier alle data van de patiënten. Functioneel, gebruiksvriendelijk én veilig.

Lees meer over onze dashboards

Gamification voor intensief gebruik van tools

Door het toepassen van gametechnieken in onze software kunnen we patiënten bewust(er) maken, nieuw gedrag aanleren of moeilijke dingen leuker en makkelijker maken. Zo helpen we astmapatiënten bijvoorbeeld door met een app op een speelse manier te zorgen dat zij op de juiste momenten hun medicijnen innemen. Met gamification zorgen we ervoor dat de tools die wij ontwikkelen intensief gebruikt worden, ook op de lange termijn.

LUMC Care App

We ontwikkelden de LUMC Care app. Deze app biedt hartpatiënten meer zelfstandigheid, verzamelt data en helpt cardiologen een oogje in het zeil te houden.

Meer over de LUMC Care app

lumc-care-app.png

PEERS training app

Dankzij de PEERS training app kunnen jongeren met autisme hun sociale omgeving uitbreiden. Het stelt ze in staat om zich makkelijker aan te passen en vrienden te maken.

Meer over de PEERS training app

peers-training-app.png

Huidmonitor app

Met de Huidmonitor app kunnen mensen foto’s maken van plekjes op hun huid en checken of deze in de afgelopen periode veranderd zijn of lijken op een vorm van huidkanker.

Meer over de Huidmonitor app

huidmonitor.png
EDG05008.jpg

Refinement block

Voordat we een hechte samenwerking aangaan, definiëren we eerst het probleem en bedenken we wat de beste digitale oplossing is. We adviseren over de business case en hoe de doelgroep het beste bereikt kan worden. Dit doen we allemaal in het refinement block.

Vrijblijvend aanvragen

Zullen we hierover verder praten?

Danny staat je graag te woord

danny@innovattic.com

+31 6 14 15 21 80

Developing impact together

Innovattic

Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Innovattic is een full-service bureau dat digitale oplossingen ontwikkelt voor zorg, gezondheid en de gebouwde omgeving. Met impactvolle websites, webapplicaties, native apps en serious games maken we de wereld een stukje gezonder, duurzamer, leuker en makkelijker.

info@innovattic.com

015 763 21 67

Map icon

Nieuwe Plantage 28, Delft


Volg ons:

https://www.linkedin.com/company/innovattic/https://www.instagram.com/innovattic/
Privacybeleid
copyright

Innovattic 2024