Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Dashboards

Direct inzicht in je systeem op basis van realtime data, met unieke custom dashboards; zo breng je jouw business in kaart en kun je de juiste beslissingen nemen. Onze dashboards zijn modulair ingericht en kunnen uitgroeien tot daadkrachtige powertools. Jij bepaalt zelf welke data en functionaliteiten een plekje krijgen binnen het dashboard, maar wij kunnen hier natuurlijk ook in adviseren.

Onze dashboards

Samen met jou bouwen we een interactief dashboard, aangevuld met datasets die voor jou relevant zijn. Zo heb je direct inzicht in jouw KPI’s en andere belangrijke doelen op basis van realtime data. Het dashboard is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, zodat jij er zo optimaal mogelijk gebruik van kunt maken. Onze dashboards zijn gebruiksvriendelijk en overzichtelijk en als je in de tussentijd bepaalde data wilt aanpassen, dan is dat zo geregeld.

Een custom dashboard ontwikkelen?

Neem contact op

Dashboards voor de gebouwde omgeving

Met onze dashboards heb je 24/7 inzicht in de prestaties van je gebouw. Je bepaalt zelf welke datasets je wilt toevoegen. Asset tracking, energieconsumptie of positionering; met een interactief dashboard zie je precies het gebruik en de bezetting van ruimtes, de energieprestaties per verdieping, per pand of zelfs over een hele vastgoedportefeuille.

Meer over de gebouwde omgeving

mockup_dashboard-smartbuildings.png

Dashboards voor zorg en gezondheid

Samen met zorgverleners ontwerpen we overzichtelijke dashboards, waarbij efficiëntie en functionaliteit centraal staan. Hierdoor doet het dashboard precies wat jij als zorgverlener wil. Deze dashboards zijn vaak gekoppeld aan een applicatie die we ontwikkeld hebben voor de patiënt. Zo vind je de output van de patiënt makkelijk en op een veilige manier terug.

Meer over zorg en gezondheid

mockup_dashboard-ehealth.png
EDG05008.jpg

Refinement block

Voordat we een hechte samenwerking aangaan, definiëren we eerst het probleem en bedenken we wat de beste digitale oplossing is. We adviseren over de business case en hoe de doelgroep het beste bereikt kan worden. Dit doen we allemaal in het refinement block.

Vrijblijvend aanvragen

Zullen we hierover verder praten?

Lauwerens staat je graag te woord

lauwerens@innovattic.com

+31 6 10 70 27 11

Wat we nog meer doen

Visual designInteraction designAnalyticsWebsitesNative appsWeb appsGamification

Developing impact together

Innovattic

Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Innovattic is een full-service bureau dat digitale oplossingen ontwikkelt voor zorg, gezondheid en de gebouwde omgeving. Met impactvolle websites, webapplicaties, native apps en serious games maken we de wereld een stukje gezonder, duurzamer, leuker en makkelijker.

info@innovattic.com

015 763 21 67

Map icon

Nieuwe Plantage 28, Delft


Volg ons:

https://www.linkedin.com/company/innovattic/https://www.instagram.com/innovattic/
Privacybeleid
copyright

Innovattic 2024