Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Interaction design

Design dat goed voelt, lekker werkt en aansluit bij de verwachtingen van de gebruikers. Oftewel: de perfecte gebruikerservaring van je software. Met interaction design creëer je een goede, interactieve flow en zorg je ervoor dat gebruikers je software logischerwijs doorlopen.

Interaction design is de basis

Interaction design vormt de basis van onze ontwerpen. We denken na over wensen, doelen en de optimale klantreis. In deze fase werken we veel met schetsen, wireframes en prototypes. Het resultaat: een ultieme gebruikerservaring. Pas wanneer we alle relevante data verzameld hebben en daarmee een solide basis, gaan we verder naar het visual design en komen de kleuren en vormen aan bod.

Meer over visual design

Gebruikersonderzoek

Een ultieme gebruikerservaring bereik je alleen door je gebruikers ook daadwerkelijk mee te nemen in de ontwikkeling van je software. Wij zijn daarom groot voorstander van het toepassen van gebruikersonderzoek bij de ontwikkeling van apps en andere digitale oplossingen. Wij nemen dit stuk graag voor je uit handen en gaan in gesprek met gebruikers aan de hand van vooraf opgestelde vragenlijsten. We onderzoeken de knelpunten en behoeften van gebruikers en leggen laagdrempelige prototypes voor om zo snel inzicht te krijgen in hoe zij de flow doorlopen en wat er anders moet. Zo weet je zeker dat jouw software helemaal aansluit bij de wensen en verwachtingen van je doelgroep.

EDG05390.jpg

Design sprint

Wil je snel weten welke oplossing het beste voor jouw product werkt? Met een Design Sprint werken we in één week een oplossing uit in de vorm van een prototype en testen we deze met de doelgroep. Uiteraard doen we dit aan de hand van een intensieve brainstorm samen met jou. Zo heb je na de Design Sprint een werkend prototype dat gevalideerd is door de doelgroep. Ideaal om in zeer korte tijd en met minimale kosten een probleem te tackelen en een concept uit te werken.

Vanaf

€12.000,-

Neem contact op

Zullen we hierover verder praten?

Lauwerens staat je graag te woord

lauwerens@innovattic.com

+31 6 10 70 27 11

Wat we nog meer doen

Visual designAnalyticsWebsitesNative appsWeb appsDashboardsGamification

Developing impact together

Innovattic

Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Innovattic is een full-service bureau dat digitale oplossingen ontwikkelt voor zorg, gezondheid en de gebouwde omgeving. Met impactvolle websites, webapplicaties, native apps en serious games maken we de wereld een stukje gezonder, duurzamer, leuker en makkelijker.

info@innovattic.com

015 763 21 67

Map icon

Nieuwe Plantage 28, Delft


Volg ons:

https://www.linkedin.com/company/innovattic/https://www.instagram.com/innovattic/
Privacybeleid
copyright

Innovattic 2024