Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Positieve impact creëren. Meer dan dat willen we niet.

EDG05021.jpg

Digitale oplossingen ontwikkelen om zo de wereld een stukje gezonder, duurzamer, leuker en makkelijker te maken, dat is onze drijfveer. En van daaruit werken we samen met mensen en organisaties die net als wij positieve impact willen maken op mens en milieu. Wij werken met de beste onderzoekers, designers en developers, met allerlei achtergronden, culturen en skills die elkaar perfect aanvullen.

Voor wie

Wij werken voor organisaties die net als wij impact kunnen en willen maken. Zo lang we maar fijne mensen om ons heen hebben en samen streven naar een gezamenlijk doel: nuttige oplossingen creëren waarmee we zingeving kunnen geven aan ons werk en ons leven.

Samen impact maken. Dit is hoe.

Kennis & ervaring

Uitdagingen, daar houden we van. Of het nu om een technische vraag gaat, een designkwestie of om veilige data. Onze raderen gaan draaien zodra we ergens kansen zien. En dat levert altijd mooie dingen op.

Goede dosis lef

Een positieve impact maken op de wereld is niet zomaar wat. Daar heb je lef voor nodig. Ons specialisten zien overal oplossingen en gaan er vol voor om waardevol werk te leveren.

Positief realistisch

Optimistisch, maar altijd realistisch. We testen we onze aannames en geven tegengas waar nodig. Als we erin geloven, kun je ons niet stoppen. Maar we zeggen het ook eerlijk als we andere ideeën hebben.

100% dedicated

Een toegewijde en betrokken partner richting onze klanten; daar staan we voor. Met ons heb je een loyale full-service partner die voor de lange termijn samen met jou impact wil maken.

Kinderen helpen aan goed onderwijs.

Innovattic support de Sunday Foundation en is daarmee trotse sponsor van de Maarif School in Sierra Leone.

Two pictures displaying happy black children from the Maarif School in Sierra Leone

Developing impact together

Innovattic

Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Innovattic is een full-service bureau dat digitale oplossingen ontwikkelt voor zorg, gezondheid en de gebouwde omgeving. Met impactvolle websites, webapplicaties, native apps en serious games maken we de wereld een stukje gezonder, duurzamer, leuker en makkelijker.

info@innovattic.com

015 763 21 67

Map icon

Nieuwe Plantage 28, Delft


Volg ons:

https://www.linkedin.com/company/innovattic/https://www.instagram.com/innovattic/
Privacybeleid
copyright

Innovattic 2024