Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Native apps

Een volledig custom app, beschikbaar in de App Store en Google Play Store; daarmee zorg je voor een vaste plek op het apparaat van je doelgroep die snel en eenvoudig toegankelijk is. Native apps zijn gebruiksvriendelijk, superveilig, schaalbaar en volledig custom-made. En eenmaal geïnstalleerd op een mobile device, is de drempel om de app telkens weer te openen minimaal.

Strakke apps op Android en iOS

We ontwikkelen applicaties voor Android en iOS. De apps die wij ontwikkelen zien er op elk apparaat hetzelfde uit. Wij hebben iOS developers en Android developers in huis die de allermooiste en meest gebruiksvriendelijke apps kunnen ontwikkelen. En dankzij uitvoerige testing – ja echt, we testen op meer dan twintig apparaten – ben je verzekerd van een native app die boven verwachting goed werkt.

Makkelijk te onderhouden en uit te breiden

Wij bouwen apps met hoge standaarden in code. Doordat we elke functionaliteit nauwkeurig controleren, kunnen we hoogwaardige code leveren. Zo presteert jouw app nog beter en doet het precies wat het moet doen. Nog een pluspunt: goede code betekent eenvoudig onderhoud. En door de code te blijven onderhouden blijft je app goed presteren en gebruikt deze minder geheugen. Wil je later nog extra functionaliteiten toevoegen of iets veranderen? Ook dat kan eenvoudig dankzij de hoogwaardige code. Wat ons betreft zijn we nooit uit-ontwikkeld, dus we stimuleren ook altijd om software continu te optimaliseren.

Je eigen app bouwen?

Laat het ons weten!

Three screenshots showing the Quattro App
EDG05008.jpg

Refinement block

Voordat we een hechte samenwerking aangaan, definiëren we eerst het probleem en bedenken we wat de beste digitale oplossing is. We adviseren over de business case en hoe de doelgroep het beste bereikt kan worden. Dit doen we allemaal in het refinement block.

Vrijblijvend aanvragen

Zullen we hierover verder praten?

Lauwerens staat je graag te woord

lauwerens@innovattic.com

+31 6 10 70 27 11

Wat we nog meer doen

Visual designInteraction designAnalyticsWebsitesWeb appsDashboardsGamification

Developing impact together

Innovattic

Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Innovattic is een full-service bureau dat digitale oplossingen ontwikkelt voor zorg, gezondheid en de gebouwde omgeving. Met impactvolle websites, webapplicaties, native apps en serious games maken we de wereld een stukje gezonder, duurzamer, leuker en makkelijker.

info@innovattic.com

015 763 21 67

Map icon

Nieuwe Plantage 28, Delft


Volg ons:

https://www.linkedin.com/company/innovattic/https://www.instagram.com/innovattic/
Privacybeleid
copyright

Innovattic 2024