Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Visual design

Een website, (web)app of dashboard zegt niet zoveel als het er niet mooi uitziet. Daarom is het zo belangrijk dat we na het bepalen van het interaction design inclusief de ideale gebruikerservaring aan de slag gaan met de vormgeving van de software. Samen kijken we naar welke visuele identiteit past bij jouw organisatie, merk of product én testen we of dit aanspreekt bij de doelgroep. Jij vertelt ons jouw wensen, wij creëren passende designs die modern en eigenzinnig zijn.

Levendige designs

Mensen zijn visueel ingesteld en daar spelen we dan ook maar al te graag op in. We laten jouw product, dienst of merk tot leven komen met ontwerpen waarin unieke illustraties en animaties zijn verwerkt. Dat wekt interesse, is toegankelijker én blijft beter hangen. Uiteindelijk zorgen we hiermee dat je doelgroep maar al te graag terugkomt naar jouw digitale oplossing. We zorgen trouwens niet alleen dat het er mooi uitziet, maar natuurlijk ook dat de software gebruiksvriendelijk is en intuïtief werkt. Dit doen we met interaction design.

Meer over interaction design

Huisstijl laten ontwikkelen

Heb je nog geen huisstijl of ben je toe aan iets nieuws? Wij helpen je hier graag bij. Voor het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl gaan we met jou in gesprek, maar ook met de rest van de organisatie en de doelgroep. Zo kunnen onze designers iets ontwerpen dat precies aansluit bij jouw wensen én die van je doelgroep.

woman-desktop-designsystem (1).jpg
EDG05390.jpg

Design sprint

Wil je snel weten welke oplossing het beste voor jouw product werkt? Met een Design Sprint werken we in één week een oplossing uit in de vorm van een prototype en testen we deze met de doelgroep. Uiteraard doen we dit aan de hand van een intensieve brainstorm samen met jou. Zo heb je na de Design Sprint een werkend prototype dat gevalideerd is door de doelgroep. Ideaal om in zeer korte tijd en met minimale kosten een probleem te tackelen en een concept uit te werken.

Vanaf

€12.000,-

Neem contact op

Four Innovattic employees playing foosball

Zullen we hierover verder praten?

Innovattic staat je graag te woord

info@innovattic.com

015 763 21 67

Wat we nog meer doen

Interaction designAnalyticsWebsitesNative appsWeb appsDashboardsGamification

Developing impact together

Innovattic

Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Innovattic is een full-service bureau dat digitale oplossingen ontwikkelt voor zorg, gezondheid en de gebouwde omgeving. Met impactvolle websites, webapplicaties, native apps en serious games maken we de wereld een stukje gezonder, duurzamer, leuker en makkelijker.

info@innovattic.com

015 763 21 67

Map icon

Nieuwe Plantage 28, Delft


Volg ons:

https://www.linkedin.com/company/innovattic/https://www.instagram.com/innovattic/
Privacybeleid
copyright

Innovattic 2024