Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

25 april 2022

Romy over Innovattic

Als UI designer bij Innovattic ontwerp ik vooral interfaces, zoals apps en websites. Mijn aanpak is bijzonder, omdat ik mijn achtergrond in psychologie altijd meeneem in mijn ontwerpen. Ik zet onbewust en bewust de gebruiker centraal. Het moet er niet alleen mooi uitzien, maar het moet ook echt goed werken. En daardoor wordt het denk ik net altijd een beetje beter.

We werken erg flexibel

Meestal bedenk ik voorafgaand aan een project samen met de klant welk probleem we moeten oplossen. Daar maak ik schetsen van en soms testen we dat ook van tevoren. Later gieten we dat om in een visual design en vervolgens gaat een visual team het daadwerkelijk bouwen. Ik blijf gedurende het project betrokken, zodat ik ook tussendoor nog wat kan ontwerpen of aanpassen waar nodig. Zo voorkomen we dat van tevoren al alles uitgewerkt is en dat je vastzit om je niks meer kan wijzigen. In dat opzicht werken we erg flexibel. En dat werkt prettig voor zowel de klant als voor ons.

Wisbits: mijn eerste project

Het project dat me het meest bij is gebleven, is Wisbits. Wisbits is een e-learning tool waarbij je bite-sized learnings kunt maken en doen. Dat project vond ik heel erg leuk, omdat ten eerste de klant heel erg enthousiast was. Het was een nieuw project om vanaf het begin op te starten. En het was één van mijn eerste projecten. Dus ik leerde ook mijn team goed kennen. Ik merkte dat er een leuke klik was en dat we daarmee echt een leuke applicatie hebben neergezet.

De aanpak van Innovattic

Onze aanpak werkt goed, omdat Innovattic heel erg open is en meedenkt met de klant. We hebben een professioneel team van developers en ontwerpers die een mooi project neer proberen te zetten. En we werken ook echt samen. Ik denk dat dat Innovattic wel bijzonder maakt.

Heb jij een uitdaging voor ons?

Dan mag je ons altijd bellen.

Neem contact met ons op

Blijf op de hoogte

Meer van dit soort nieuws? Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe blogs direct in je mailbox.

Developing impact together

Innovattic

Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Innovattic is een full-service bureau dat digitale oplossingen ontwikkelt voor zorg, gezondheid en de gebouwde omgeving. Met impactvolle websites, webapplicaties, native apps en serious games maken we de wereld een stukje gezonder, duurzamer, leuker en makkelijker.

info@innovattic.com

015 763 21 67

Map icon

Nieuwe Plantage 28, Delft


Volg ons:

https://www.linkedin.com/company/innovattic/https://www.instagram.com/innovattic/
Privacybeleid
copyright

Innovattic 2024