Privacy Policy

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Innovattic kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Innovattic, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Innovattic verstrekt. Innovattic kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres
WAAROM INNOVATTIC GEGEVENS NODIG HEEFT
    Innovattic verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch of via mail contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Innovattic uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit applicatie ontwikkeling. Ook kan het zijn dat Innovattic uw persoonsgegevens verwerkt in het kader van een overeenkomst met een klant. Innovattic neemt uw privacy en informatie beveiliging erg serieus en doet er alles aan om uw gegevens te beschermen. Alle data blijft binnen de EU en er zijn strenge verwerkesovereeenkomsten gesloten met onze klanten. Daarnaast werkt Innovattic volgens de richtlijnen van ISO27001 (informatiebeveiliging) en NEN7510 (informatiebeveiliging in de zorg).
HOE LANG GEGEVENS WORDEN BEWAARD
    Innovattic bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan twee jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt, tenzij er een wettelijke verplichting is om uw gegevens langer te bewaren.
DELEN MET ANDEREN
    Innovattic verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
    Op de website van Innovattic worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Innovattic gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
GOOGLE ANALYTICS
    Innovattic maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Innovattic bij Google zoekresultaat pagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Innovattic te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Innovattic heeft hier geen invloed op. Innovattic heeft Google geen toestemming gegeven om via Analytics verkregen informatie, te gebruiken voor andere Google-diensten.
GEBRUIK VAN COOKIES
    Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, zie bijvoorbeeld deze toelichting door de Consumentenbond voor uitleg. Via onze website worden cookies geplaatst van Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.
FACEBOOK, TWITTER, LINKEDIN EN INSTAGRAM
    Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie hier “Gebruik van Cookies”). Leest u de privacyverklaring van FacebookTwitterLinkedIn en Instagram (let op: welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.
GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
    U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@innovattic.com. Innovattic zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren (om misbruik te voorkomen kunnen wij u vragen om u adequaat te identificeren). Indien u een klacht wil indienen kan dit via Innovattic (inof@innovattic.com) of de Autoriteit Persoonsgegevens.
BEVEILIGEN
    Innovattic neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Innovattic maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Innovattic verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Innovattic op via info@innovattic.com. www.innovattic.com is een website van Innovattic.
    Innovattic is als volgt te bereiken: Vestigingsadres: Nieuwe Plantage 28, 2611 XJ, Delft Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 59869658 Telefoon: 015 763 21 67 E-mailadres: info@innovattic.com
AANPASSEN PRIVACYBELEID
    Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. Deze verklaring is voor het laatst aangepast op 05-12-2019.