Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Webapplicatie Digital Due Diligence

Gebouwen slimmer, duurzamer én waardevoller maken.

A photograph showing a large office building, taken from below with a bright blue sky on the background.

Gebouwen slimmer, duurzamer én waardevoller maken. Dat wil Deerns als onafhankelijk ingenieursbureau - gespecialiseerd in technisch advies en engineering - realiseren met Digital Due Diligence: een assessment waarmee Deerns de slim­heid van een ge­bouw in kaart brengt, waar­bij re­ke­ning wordt ge­hou­den met al­le as­pec­ten van een gebouw. Aan ons de mooie uitdaging om een webapplicatie te bouwen die alle input en data die uit het assessment komt op een gebruiksvriendelijke manier weergeeft.

A mockup of the Digital Due Diligence web app on a laptop

Sneller en efficiënter werken

Vastgoedeigenaren hebben behoefte aan slimme gebouwen om te blijven voldoen aan de veranderende eisen van gebruikers. Voorheen voerden medewerkers van Deerns een handmatig assessment uit op deze gebouwen, met losse documenten en lastige formules in Excel. Het uitvoeren van zo’n assessment was daardoor behoorlijk tijdrovend. Dat kon een stuk slimmer én sneller!

Een webapplicatie voor een digitaal assessment

Om de engineers van Deerns te helpen Digital Due Diligence te leveren hebben we een webapplicatie ontwikkeld die de 90 vragen uit het assessment en bijbehorende data bij elkaar brengt in één interface. Aan de achterkant hebben we veel geprogrammeerd qua logica om het proces aan de voorkant goed te laten verlopen. Op deze manier kan het assessment digitaal en dus veel sneller worden uitgevoerd en is de output ook direct beschikbaar voor de klanten op een overzichtelijke manier.

A mockup of the Digital Due Diligence web app on tablet

De samenwerking verliep heel prettig. Bij Innovattic werken mensen die precies weten wat ze doen en daardoor snel werken. Mede door scrum zagen we altijd hoe het proces ervoor stond. Innovattic dacht mee over het gebruiksvriendelijke design, de flow en het inrichten van de backend. In een relatief korte doorlooptijd hebben we een eerste betaversie neergezet waarmee we samen met medewerkers en onze klanten hebben getest. Op basis van de feedback hebben we een nieuwe, verbeterde versie gemaakt. Het product dat Innovattic heeft opgeleverd is heel gebruiksvriendelijk en onze engineers en klanten zijn er erg blij mee.

Sipan Salim, Product Owner bij Deerns

Over Digital Due Diligence

Digital Due Diligence creëert een digitaal totaalplaatje van de wensen van gebouweigenaren, gebaseerd op zes thema’s:

  • Verwarming, koeling en ventilatie
  • Gezondheid en welzijn
  • Energie en milieu
  • Monitoring en aansturing
  • Connectiviteit
  • Data en gebruikerservaring

Dit is een ideaal startpunt voor vastgoedeigenaren om te kijken hoe ze hun gebouwen slimmer, duurzamer en waardevoller kunnen maken.

Three illustrations in bright colors: a phone with various symbols around it, a bar graph and a circle diagram.
EDG05008.jpg

Refinement block

Voordat we een hechte samenwerking aangaan, definiëren we eerst het probleem en bedenken we wat de beste digitale oplossing is. We adviseren over de business case en hoe de doelgroep het beste bereikt kan worden. Dit doen we allemaal in het refinement block.

Vrijblijvend aanvragen

Zullen we hierover verder praten?

Lauwerens staat je graag te woord

lauwerens@innovattic.com

+31 6 10 70 27 11

Opdrachtgever

Deerns

Expertise

Dashboards

Interaction design

Visual design

Developing impact together

Innovattic

Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Innovattic is een full-service bureau dat digitale oplossingen ontwikkelt voor zorg, gezondheid en de gebouwde omgeving. Met impactvolle websites, webapplicaties, native apps en serious games maken we de wereld een stukje gezonder, duurzamer, leuker en makkelijker.

info@innovattic.com

015 763 21 67

Map icon

Nieuwe Plantage 28, Delft


Volg ons:

https://www.linkedin.com/company/innovattic/https://www.instagram.com/innovattic/
Privacybeleid
copyright

Innovattic 2024