Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

NPO Zappelin app

Spelenderwijs leren met alle Zappelin-vriendjes.

Two black children looking at a tablet together

Zappelin is onderdeel van NPO: de Nederlandse Publieke Omroep. En vanuit de publieke functie wordt verwacht dat interactieve media helemaal omarmd wordt. Er bestond echter nog geen app voor kinderen. Tijd om daar verandering in te brengen!

Three screenshots showing the Zappelin app on tablets

Leren en vermaken

In opdracht van NPO ontwikkelden we de NPO Zappelin app. Een app boordevol leuke content waarmee kinderen van twee tot zes jaar spelenderwijs leren met hun favoriete Zappelin-vriendjes. Ze kunnen filmpjes bekijken, met Ollie spelen, de mooiste tekeningen maken en meezingen met Fenna. Zo worden kinderen vermaakt én steken ze er wat van op.

Fijne samenwerking

We hebben in het verleden al meerdere apps ontwikkeld voor NPO en die samenwerking verliep altijd heel prettig. Daarom klopte de omroep ook voor de NPO Zappelin app bij ons aan. Bij dit project hebben wij vooral de technische uitvoering op ons genomen, want NPO had al goed voor ogen wat ze precies wilden. Zo zit er in de app bijvoorbeeld ook veel content van andere partijen, zoals Buurman en Buurman. Een gestroomlijnde samenwerking, dus!

EDG05008.jpg

Refinement block

Voordat we een hechte samenwerking aangaan, definiëren we eerst het probleem en bedenken we wat de beste digitale oplossing is. We adviseren over de business case en hoe de doelgroep het beste bereikt kan worden. Dit doen we allemaal in het refinement block.

Vanaf

€3.200,-

Vrijblijvend aanvragen

Image of a smiling, white bald man, wearing a black sweater, with a cup of coffee in his hand.

Zullen we hierover verder praten?

Lauwerens staat je graag te woord

lauwerens@innovattic.com

06 10 70 27 11

Opdrachtgever

NPO Zappelin

Expertise

Analytics

Native apps

Gamification

Interaction design

Visual design

Developing impact together

Innovattic

Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Innovattic is een full-service bureau dat digitale oplossingen ontwikkelt voor eHealth en de gebouwde omgeving. Met impactvolle websites, webapplicaties, native apps en serious games maken we de wereld een stukje gezonder, duurzamer, leuker en makkelijker.

info@innovattic.com

015 763 21 67

Map icon

Nieuwe Plantage 28, Delft


Volg ons:

https://www.linkedin.com/company/innovattic/https://www.instagram.com/innovattic/
Privacybeleid
copyright

Innovattic 2023