I

Hoe kunnen we je helpen?
Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.

Digitale oplossingen met positieve impact

We helpen onze opdrachtgevers om positieve impact te hebben op hun wereld. Met digitale oplossingen die ertoe doen.

Danny and Pete in conversation
Fun at the lunch table

Maaike laughing
Eduardo pointing at screen

We geloven dat we samen met jou (bijna) alles voor elkaar kunnen krijgen. Zoals het fileprobleem aanpakken, jongeren motiveren in een wetenschappelijke studie, of hartpatiënten helpen om thuismetingen te doen. In alle gevallen helpen we om van een idee naar oplossing te gaan.

Ons werk begint vaak met onderzoek, de doelgroep leren kennen, mogelijkheden verkennen. We stellen een projectteam samen, starten met de realisatie. Zo ontwerpen en ontwikkelen we bijvoorbeeld apps, websites en serious games. Altijd met state-of-the-art technologie, gebruiksvriendelijk ontwerp, en professionele ondersteuning.

We vinden dat eerlijk zijn net zo goed bij ons werk hoort. Dus mag je rekenen op eerlijk advies (en geen praatjes), kritische vragen en ideeën waar je misschien zelf nooit aan had gedacht.

Wat we doen

Health

Digitale oplossingen voor een betere gezondheidszorg. Samen met opdrachtgevers die vooruitdenken realiseren we slimme e-health toepassingen voor ziekenhuizen, zorgverleners en patiënten.

Impact

Unieke sites, apps en games voor een veranderende wereld. We creëren online ervaringen die gebruikers verrassen en overtuigen, met intuïtief ontwerp en cutting edge technologie.

Change

Superkrachten voor je organisatie. Gebruik onze kennis, ervaring en tools om je producten en communicatie te analyseren, testen en optimaliseren.

We werk(t)en voor

Gezondheid

Media en entertainment

Tech

Overheid

Cultuur en educatie

Overig

Waardering

Dutch Hacking Health 2016 – 1ste prijs nationaal
European Serious Game Award 2016
Benelux Programmeerkampioenschappen 2013
Dutch Hacking Health 2017 – 1ste prijs regionaal
Dutch Hacking Health 2018 – Best innovation
Meerdere Top 10 apps – iPhone magazine
Meerdere Top 10 apps – Androidworld