I

Hoe kunnen we je helpen?
Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.

Wij zijn blij dat je er bent

Wij zijn Innovattic. Positieve realisten met het hart op de juiste plek.Bij Innovattic werken de beste onderzoekers, ontwerpers en ontwikkelaars. Met allerlei achtergronden, culturen en skills, die elkaar perfect aanvullen. We maken Innovattic tot een dynamische werkplek met veel vrijheid en weinig overhead. Waar iedereen zijn of haar enthousiasme kan volgen. En waar werk eigenlijk nooit als werk voelt. Nou ja, op maandagochtend misschien een beetje.

Waardevol werk

We zijn fan van waardevol werk. Daarmee bedoelen we geen winst, maar betekenis. We willen met ons werk het verschil maken. Door opdrachtgevers te helpen van bescheiden idee naar een oplossing die de wereld op z’n kop zet. Waarmee we spelenderwijs de toekomst dichterbij brengen, en mensen bij elkaar.

Wat Innovattic bijzonder maakt

Expertise waar je op kan bouwen

We gaan geen uitdaging uit de weg. Of het nou een complex technisch probleem is, een lastige designkwestie of een vraag over veilige data. Je kan vertrouwen op onze kennis en ervaring.

Het lef om je wereld te veranderen

Innovattic helpt om positieve impact te hebben op je wereld. Dat vraagt om slimme oplossingen, creatieve idee├źn en een gezonde dosis lef.

Energie die we willen delen

We zijn geen optimisten, we zijn positieve realisten. Door onze energie te delen met anderen kunnen we meer voor elkaar krijgen.

Eerlijk over alles

Om samen te werken moet je elkaar alles kunnen vertellen. We testen onze aannames, geven tegengas waar nodig, zeggen het eerlijk als we iets (nog niet) precies weten. Geen geklets.

Impact die we samen maken

We kiezen onze opdrachtgevers zorgvuldig, zodat we in elk project een toegewijde, betrokken partner kunnen zijn. Dat levert het beste resultaat op, en voor minder doen we het niet.

We werken voor allerlei opdrachtgevers, van kleine startups tot grote organisaties. Het liefst aan opdrachten waarbij de samenwerking meer is dan de som der delen, en waarbij we jouw wereld een beetje beter mogen maken.

Heb je ook een bescheiden idee, een ambitieus plan, of een puzzel die opgelost moet worden? We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Laten we kennis maken!