Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Analytics pakket

Waar liggen de kansen, wat zijn de risico’s en hoe kun je een goede app of website nog beter maken? Het antwoord vind je met analytics.

Kom in contact

Ons analytics pakket

Met analytics meet je precies wat je wilt weten. Samen met jou richten we een toegankelijk dashboard in, zodat je de belangrijkste data op een overzichtelijke manier ziet weergegeven. Wil je op de hoogte blijven van de prestaties van jouw website of app zonder hier actief naar te moeten kijken? Dan sturen we je een wekelijkse of maandelijkse e-mail update met de belangrijkste resultaten.

Analytics_Dashboard.svg

Dashboard

Analytics_Mail.svg

E-mail updates

Analytics_Product.svg

Product analytics

Inzicht in doelen en prestaties

Wat klanten of gebruikers doen op jouw website of app, is door analytics geen geheim meer voor jou. We filteren, onderzoeken, verzamelen en analyseren data om antwoorden te geven op jouw belangrijke vragen.

Wat zijn voor jou belangrijke doelen die je wilt behalen met je website of app? Dan helpen we jou om deze doelen meetbaar te maken. We analyseren de funnels en bepalen samen met jou de ideale klantreis. Hoe meer je weet, hoe beter je je website of app kunt optimaliseren. Wil je in de tussentijd bijvoorbeeld een campagne meten? Dan zorgen we ervoor dat deze ook wordt weergegeven in het dashboard. Zo geregeld!

Rating - light.svg

Eigen doelen instellen

Funnel - light.svg

Analyseren van funnels

Paths - light.svg

Ideale customer journey bepalen

Modulair - light.svg

Eenvoudig instellingen wijzigen

Interesse in eigen analytics? We helpen je graag.

Laat het ons weten

Periodieke updates in je mailbox

Soms ben je te druk om zelf de data in te duiken. Geen probleem, dan brengen we de data gewoon naar jou toe. Natuurlijk wel in een mooi overzicht. Je beslist zelf wanneer en hoe vaak je updates wilt ontvangen over het presteren van jouw website of app. Zo vergeet je het zelf niet en zie je meteen waar kansen liggen voor het optimaliseren.

email-promoV1.png
A white blond male and white blond woman with a ponytail looking at a laptop whilst laughing

Analytics pakket

De prijs van de analytics is afhankelijk van de grootte van jouw website of app, wat je precies wilt meten en of je al analytics gekoppeld hebt aan je website of app. Met zo’n investering leer jij je doelgroep nóg beter kennen, weet je waar knelpunten zitten in de klantreis en kun je continu optimaliseren.

Vanaf

€4.000,-

Meer informatie

Zullen we hierover verder praten?

Lauwerens staat je graag te woord

lauwerens@innovattic.com

+31 6 10 70 27 11

Developing impact together

Innovattic

Wie we zijnWat we doenProjectenStoriesVacaturesContact

Innovattic is een full-service bureau dat digitale oplossingen ontwikkelt voor zorg, gezondheid en de gebouwde omgeving. Met impactvolle websites, webapplicaties, native apps en serious games maken we de wereld een stukje gezonder, duurzamer, leuker en makkelijker.

info@innovattic.com

015 763 21 67

Map icon

Nieuwe Plantage 28, Delft


Volg ons:

https://www.linkedin.com/company/innovattic/https://www.instagram.com/innovattic/
Privacybeleid
copyright

Innovattic 2024